Українська правда

НОВИНИ

Новини 14 березня: смерть співробітника АП, звільнення голови зовнішньої розвідки
14.03.2019 20:00
Тіло співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого виявили рано вранці 14 березня, Петро Порошенко звільнив голову Служби зовнішньої розвідки України Єгора Божка — новини, які були актуальні 14 березня.

Тіло співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого виявили рано вранці 14 березня, Петро Порошенко звільнив голову Служби зовнішньої розвідки України Єгора Божка — новини, які були актуальні 14 березня.

Про смерть співробітника АП

Тіло співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого виявили рано вранці 14 березня у Шевченківському районі Києва.

За даними джерел УП в Адміністрації президента, Бухтатого пограбували, а правоохоронці вже затримали підозрюваних у скоєнні цього злочину.

У Бухтатого виявили перелом кісток носа, однак попередня причина смерті – хвороба серця.

Про звільнення та відсторонення

Президент Петро Порошенко звільнив голову Служби зовнішньої розвідки України Єгора Божка.

А Національне антикорупційне бюро заявляє, що відсторонило від виконання посадових обов’язків двох детективів, які згадані у розслідуванні "Bihus.info" про розкрадання в "Укроборонпромі".

Про ціни на газ

НАК "Нафтогаз України" пропонує відмовитися від регульованих урядом цін на газ для населення.

Глава правління компанії Андрій Коболєв каже що ціна на європейському ринку за останні місяці знизилася настільки, що з квітня українські газові трейдери, ймовірно, будуть пропонувати газ за ціною нижче, ніж поточна, встановлена в постанові про ПСО.

"Уряд обмежив ціну на газ. Вона не може бути вище 8,55 (грн за 1 куб. м — ред.). Якщо "Нафтогаз" зможе продавати газ дешевше, я повністю це підтримаю", — сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Про інші важливі новини

Служба безпеки України викрила на вимаганні 30 тисяч доларів хабара першого заступника голови фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" колишнього радника міністра внутрішніх справ Віктора Коржа.

Палата громад парламенту Великої Британії проголосувала проти проведення другого референдуму щодо виходу країни з Євросоюзу. Але проголосувала за можливість звернення до Євросоюзу щодо відтермінування Brexit після 29 березня.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"