Українська правда

НОВИНИ

Геращенко: РФ використовує екс-омбудсмена Карпачову
17.02.2019 16:08
Перший віце-спікер Ірина Геращенко заявляє, що Росія використовує колишнього омбудсмена України Ніну Карпачову у гібридній війні проти України.

Перший віце-спікер Ірина Геращенко заявляє, що Росія використовує колишнього омбудсмена України Ніну Карпачову у гібридній війні проти України.

Про це вона написала в неділю в Facebook, коментуючи інформацію на сайті російського обмудсмена Тетяни Москалькової про те, що 12 лютого Москалькова разом із "незалежним міжнародним експертом" Карпачовою відвідала трьох українських моряків у СІЗО "Лефортово".

Тетяна Москалькова та Ніна Карпачова
Фото з сайту омбудсмена РФ

"Виявляється, ФСБ і російська генеральша-омбудсмен допустили в СІЗО до в‘язнів таку собі Ніну Карпачову. А офіційну і повноважну українську уповноважену з прав людини Людмилу Денісову, попри всі її зусилля і наполягання нашого МЗС, так і не допустили провідати моряків і навіть в суд, на всі слухання", – обурилася Геращенко.

"Гібридна війна – це коли РФ використовує гібридного "омбудсмена", витряхує від пилюки Януковича, який заявляє, що як Порошенко його попросить, то він готовий просити Путіна про заручників. Замість Денісової – Карпачова, замість Порошенка – Янукович, РФ дістає зі своїх загашників різних персонажів, які підігрують кремлівській платівці про "нелегітимність" української влади", – зазначила вона.

Геращенко заявила, що Україна вимагає негайного звільнення військовополонених моряків.

"І не варто нікому підігрувати огидним кремлівським сценаріям", - додала перший віце-спікер.

Читайте також: 

Полонені моряки: де вони зараз, що на них чекає і як Україна буде їх звільняти

Війна у Керченській протоці: таран, штурмовики та захоплення українських кораблів

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"