Українська правда

НОВИНИ

Кличко порівняв Зеленського з пасажиром у кабіні пілота
17.02.2019 15:31
Мер Києва Віталій Кличко порівняв кандидата у президенти від партії "Слуга народу" і шоумена Володимира Зеленського з пасажиром літака, який опинився в кабіні пілота.

Мер Києва, колишній боксер Віталій Кличко порівняв кандидата у президенти від партії "Слуга народу" і шоумена Володимира Зеленського з пасажиром літака, який опинився в кабіні пілота.

Про це він сказав у суботу під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки, повідомляє LIGA.net.

Кличко зазначив, що йому незрозуміло, коли кандидат в президенти пише свою політичну програму методом всенародної участі.

"Я хотів би прокоментувати кандидатів у президенти без політичного досвіду. Досить креативно сказати "давайте писати програму разом з народом". Але це мені нагадує пасажира, який потрапив у кабіну пілота і просить у пасажирів поради, як злітати. Я не хотів би опинитися в такому літаку", - сказав мер Києва.

На думку Кличка, це дуже небезпечна ситуація для країни.

Разом з тим, прес-служба КМДА повідомляє, що Кличко у коментарі журналістам в кулуарах Мюнхенської конференції з питань безпеки розповів про запитання іноземних політиків щодо українських виборів.

"Наші міжнародні партнери сподіваються на стабільність в Україні, на те, що президентські вибори відбудуться без потрясінь і турбулентності. Адже від їх результатів залежатиме майбутній розвиток України протягом наступних п‘яти років. За моїм враженням, нинішній розклад сил серед кандидатів став несподіваним і для наших партнерів. Тому дуже багато питань щодо шансів різних кандидатів, їх потенціалу", – зазначив Кличко.

Читайте також: Що треба знати виборцю про Володимира Зеленського

Нові лідери: чи варто сподіватися на Зеленського?

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"