Українська правда

НОВИНИ

Саакашвілі висловив підтримку Тимошенко на з'їзді "Батьківщини"
22.01.2019 12:04
Лідер партії "Рух нових сил" колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі висловив підтримку на виборах президента України у 2019 році лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Лідер партії "Рух нових сил" колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі висловив підтримку на виборах президента України у 2019 році лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Звернення Саакашвілі транслювали на з’їзд партії "Батьківщина", повідомляє кореспондент "Української правди" з місця події.

"Ми пам’ятаємо 2008 рік. Грузія пам’ятає. І хочу подякувати Юлії Тимошенко, за те, що її уряд тоді надіслав нам гуманітарну допомогу. Юлія Тимошенко одна з перших, хто приїхав у Варшаву підтримати мене, після того як мене незаконно позбавили громадянства", - сказав колишній президент Грузії.

Саакашвілі записав звернення про підтримку Тимошенко. «Дякую Юлії Тимошенко за 2008 рік. Наш народ пам‘ятає, як її уряд виділяв нам гуманітарну допомогу» pic.twitter.com/qe912dJB0d

— Roman Kravets (@RomanKravets) January 22, 2019

Також Саакашвілі заявив, що вірить у Тимошенко, зокрема в те, що вона "зможе вигнати банду Порошенка".

Саакашвілі був ведучим програми "Джокери. Шлях у президенти". В одному зі сюжетів йшлося про фінансування Тимошенко.

У програмі Саакашвілі заявив, що Тимошенко "органічна частина політичного класу, який виявився неспроможним побудувати українську державність".

Водночас екс-голова Одеської ОДА сказав, що не погоджується з тими, хто каже: "Нехай будь-хто стане президентом України, аби не Юля".

У грудні 2018 року народні депутати дорікнули Тимошенко в тому, що у 2008 році, коли Росія напала на Грузію, Тимошенко не зробила жодної заяви на захист Грузії і дозволила російським кораблям вийти з Севастополя, а її політична сила того ж року не голосувала за визнання Росії агресором проти Грузії.

Читайте також: 

Без Міхо. Що відбувається в партії Саакашвілі після його депортації

Нагадаємо: 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"