Українська правда

НОВИНИ

Світоліна пройшла третій раунд Australian Open
19.01.2019 04:54
Еліна Світоліна провела матч третього раунду на Australian Open, здолавши в 3 сетах представницю Китаю Чжан Хуай.

Еліна Світоліна провела матч третього раунду на Australian Open, здолавши в 3 сетах представницю Китаю Чжан Хуай.

Про це повідомляє Sportarena.

Світоліна вигравала з брейком у першому сеті (4:2), але програла дві подачі поспіль, разом з ними і сет - 4:6. У другій партії їй вдалося зробити єдиний брейк за рахунку 5:4 і таким чином виграти сет.

Третій сет почався з двох брейків від Чжан Хуай (0:3), на що Еліна відповіла своїми трьома - 5:3. На матч, втім, українка не подала, а потім суперниця зрівняла рахунок. До супер тайбрейку справа не дійшла: Світоліна взяла подачу Чжан при рахунку 6:5 і закрила матч.

У післяматчевому бліц-інтерв'ю на корті українка віддала належне суперниці:

"Це був дуже-дуже складний матч для нас обох. Чжан грала в неймовірний теніс, сподіваюся, побачимо ще багато її ігор в майбутньому в Мельбурні".

У той же час Світоліна розповіла, що саме було найскладнішим для неї в матчі, і за рахунок чого вона залишалася в грі у другому сеті, коли їй доводилося відіграватися.

"Було трохи гаряче на корті, тож нам було складно — ми залишили усе на корті. Я тренуюся щодня заради таких матчів і казала собі [в другому сеті], що або помру, або виграю цей час. Це була психологічна гра, треба було залишатися сильною увесь час. Ми боролися до останнього очка. Я намагалася залишатися в грі так довго, як тільки могла".

Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі дійшла до другого тижня на турнірі в Мельбурні. У минулому сезоні вона пройшла до чвертьфіналу, цього разу вже точно вийшла до четвертого раунду.

Нагадуємо: 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"