Українська правда

НОВИНИ

Трамп пообіцяв сприяти міграції до США кваліфікованих спеціалістів
12.01.2019 02:16
Президент США Дональд Трамп анонсував позитивні зміни для власників віз H1-B, за якими у США працюють представники високозатребуваних спеціальностей.

Президент США Дональд Трамп анонсував позитивні зміни для власників віз H1-B, за якими у США працюють представники високозатребуваних спеціальностей.

Про це він написав у Twitter, передає "Голос Америки".

H1-B holders in the United States can rest assured that changes are soon coming which will bring both simplicity and certainty to your stay, including a potential path to citizenship. We want to encourage talented and highly skilled people to pursue career options in the U.S.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 11, 2019

"Власники робочих віз H1-B можуть бути впевнені, що незабаром буде запроваджено зміни, які принесуть спрощення та стабільність до вашого перебування у США, включно з потенційною можливістю отримання громадянства для власників таких віз.

Ми хочемо заохочувати талановитих та висококваліфікованих осіб будувати кар'єру у США", - заявив глава Білого дому.

"Візи H-1B і L-1 дають американським та міжнародним роботодавцям, які працюють у США, змогу наймати на роботу безпосередньо у США закордонних працівників.

За цими візами, серед іншого, до США прибуває значна кількість професіоналів ІТ-індустрії, включно з українськими та російськими програмістами", - пише "Голос Америки".

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"