Українська правда

НОВИНИ

У Харкові обвалилася конструкція торгового павільйону, є постраждалі
11.01.2019 20:35
У Харкові поблизу станції метро імені Олександра Масельського обвалилася конструкція недобудованого торгового павільйону, постраждали три жінки.

У Харкові поблизу станції метро імені Олександра Масельського обвалилася конструкція недобудованого торгового павільйону, постраждали три жінки. 

Як повідомляє поліція Харківської області станом на 21:00, до медичного закладу доставлені троє осіб.

Стан їхнього здоров’я та ступінь тяжкості отриманих ушкоджень встановлюють лікарі.

За попередніми даними, на проспекті Московському поблизу станції метро ім. Олександра Масельського сталося падіння недобудованої конструкції, під якою в цей час перебували люди. 

Інформація про цю подію надійшла до чергової частини Немишлянського відділу поліції 11 січня близько 19:45. 

За вказаною адресою працює слідчо-оперативна група підрозділу.

Працівники поліції встановлюють всі обставини даної події.

Харківська обласна держадміністрація повідомляє, що близько 20:00 на проспекті Московському, 256, у Харкові стався обвал торгового павільйону, що будується.

"Під вагою снігу сталося обвалення будівельних конструкцій. Всередині будівлі людей не було. Але в результаті обвалення постраждало 3 людини, які в цей момент проходили поруч з будівлею", – розповів директор департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

За інформацією директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, потерпілі – жінки 26, 27 і 62 років. Їхньому життю нічого не загрожує.

"У них легкі травми – забої спини, травма носа. На місці їм надали необхідну допомогу і відправили до лікарні швидкої допомоги для додаткового обстеження", – уточнив Забашта.

Щодо завалу конструкції біля ст.м. "Імені Масельського", під яким можуть бути люди, про що повідомляє @h_kharkov, інформація @KHA_MNS буде надана згодом pic.twitter.com/ACqT7oEsop

— @XAPKIB (@XAPKIB) January 11, 2019

Бригади "швидкої" продовжують чергувати на місці події до ліквідації наслідків аварії.

У ліквідації наслідків аварії задіяно близько 50 співробітників ДСНС і 50 працівників поліції.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"