Українська правда

НОВИНИ

Найєм про єдиного кандидата: Три людини можуть змінити хід виборів
11.01.2019 18:21
"Є три ключові фігури, які, сівши за стіл переговорів і домовившись про єдиного кандидата, можуть змінити хід цих виборів – це Анатолій Гриценко, Андрій Садовий та Святослав Вакарчук", – переконаний нардеп.

Народний депутат Мустафа Найєм приєднався до ініціативи "Спільно" щодо висунення єдиного кандидата на президентських виборах.

"Виборці очікують об’єднання і подолання нашого вічного "пороблено" – "де два козаки – там три гетьмани", – написав він у Facebook.

"І є три ключові фігури, які, сівши за стіл переговорів і домовившись про єдиного кандидата, можуть змінити хід цих виборів – це Анатолій Гриценко, Андрій Садовий та Святослав Вакарчук", – вважає Найєм.

Він пояснив ініціативу "Спільно" так:

  1. Ми чітко розуміємо, що шанс вийти у другий тур є лише у єдиного кандидата від демократичних сил.
  1. Просто для того щоб захистити будь-які результати будь-яких виборів потрібно щонайменше 100 тисяч людей на більше як 30 тисяч дільниць.
  1. Медійні ресурси кожного з вищезазначених кандидатів і близько не можуть конкурувати з ресурсами Петра Порошенка, Юлії Тимошенко або навіть Володимира Зеленського.
  1. Ми чітко розуміємо, що навіть об’єднання буде замало, щоб зрівнятися з ними по ресурсах та по людях. Але це буде незрівняне підсилення в польовій роботі, у суспільній підтримці і це дасть можливість надолужити недостатність медійних ресурсів.

Читайте також Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Спокуса Зеленським: нерви штабів та ігри Коломойського

Нагадаємо:






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"