Українська правда

НОВИНИ

У сільській раді Коцюбинського роздають газету "Чому я за Петра Порошенка"
11.01.2019 17:29
У селищній раді Коцюбинського Київської області людям роздають газету "Чому я за Петра Порошенка" від "#КомандаПорошенка". У "Блоці Петра Порошенка" від газети відхрестилися.

У селищній раді Коцюбинського Київської області людям роздають газету "Чому я за Петра Порошенка" від "#КомандаПорошенка". У "Блоці Петра Порошенка" від газети відхрестилися.

Про це йдеться у статті "Томос у сузір’ї Терезів: що пророкує Філарету та Гоголю "#Команда Порошенка" громадського руху ЧЕСНО.

Зокрема, на першій шпальті газети – портрет президента Петра Порошенка, усередині – стаття про Томос, а на звороті – астрополітичний гороскоп, де для Терезів, біля фото Порошенка, пророкують успіхи й перемоги над недругами 2019 року.

Зазначається, що у "БПП" від газети відхрестилися: "До партії ця газета не має стосунку", – прокоментував ЧЕСНО Максим Саврасов, керівник секретаріату "БПП "Солідарність".

За словами Саврасова, газету могла видати "одна з ініціативних груп".

Також керівник секретаріату "БПП "Солідарність" не зміг дати координати, астролога який склав політичний прогноз на 2019 рік.

У виданні не зазначено його накладу, друкарні та відповідального за випуск, що є порушенням ст. 32 закону України "Про друковані засоби масової інформації (пресу)".

У Коцюбинській селищній раді активістам також відмовилися пояснити, хто приніс до приймальні ці газети.

Крім того в газеті, виданій "#Командою Порошенка" на підтримку гаранта, йому віщують перемогу: "...недруги будуть переможені".

Раніше активісти повідомляли про те, що партія президента скористалася персональними даними освітян та бюджетників і без їхнього відома переказувала кошти на рахунки "БПП".






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"