Українська правда

НОВИНИ

Ще біля однієї військової частини засікли безпілотник: керманича піймали і передали СБУ
08.11.2018 10:41
Військові попередили несанкціонований проліт безпілотного літального апарату над територією військової частини у місті Бахмут на Донеччині.

Військові попередили несанкціонований проліт безпілотного літального апарату над територією військової частини у місті Бахмут на Донеччині.

Інцидент стався близько 20.00 в середу, інформує прес-служба Міністерства оборони.

Зазначається, що мобільна група військової частини негайно вибула у ймовірний район запуску БПЛА.

В ході пошукових заходів вдалося затримати особу на автомобілі, яка керувала безпілотником. У автомобілі виявили два дрони та ноутбук, пристрої керування БПЛА.

Підозрюваного, автомобіль та технічні засоби передали співробітникам Служби безпеки України зі складу Операції об’єднаних сил.

У Міноборони наголошують, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них будуть збиватися без попереджень, причетні до таких інцидентів особи – затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством.

Як повідомлялось, 7 листопада поблизу складів ракетно-артилерійського озброєння військових частин Збройних Сил України на Черкащині та Запоріжжі збили два безпілотники.

Проте виявилося, що це перевірка в рамках планових антитерористичних навчань.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"