Українська правда

НОВИНИ

Холодницький: "Жучки" в мій акваріум помістили незаконно
17.10.2018 21:48
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що встановлення "жучків" в його кабінеті могли погодити лише прокурори САП, надавши доручення детективам НАБУ.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що встановлення "жучків" в його кабінеті могли погодити лише прокурори САП, надавши доручення детективам НАБУ.

Про це він розповів в інтерв’ю виданню "Голос України".

За словами Холодницького, лише прокурори САП мають право доручати детективам НАБУ проведення тих чи інших слідчих дій.

"Провадження, на підставі якого було здійснено негласні слідчі дії, у серпні було закрито за відсутністю складу злочину Генеральною прокуратурою України. Що цікаво, слідство так і не встановило тих, хто розказував про те, що я отримав хабар. Тож висновки робіть самі", - сказав очільник САП.

"Справа закрита, на підставі якої було проведено негласні слідчо-розшукові дії. До процедури проведення цих дій також є питання процесуального характеру", - додав Холодницький.

На питання, чи з усіма матеріалами провадження він мав змогу ознайомитися, керівник САП відповів: "Ні. Я бачив тільки нарізки, витягнуті слова із контексту, а всі матеріали так і не побачив. Це нарізки. Вони не є повними записами, які змальовували б картину подій. Це нарізки зі словами, витягнутими із контексту. Я пам’ятаю деякі слова, які казав, але тих слів, які казав у контексті, — їх не було в тому записі".

За словами Холодницького, "жучок" в акваріумі виявив його помічник і держохорона.

Голос України

Директор НАБУ Артем Ситник раніше розповів, що лише троє детективів Національного антикорупційного бюро знали, що у кабінеті Холодницького встановлений таємний прослуховувальний пристрій.

Читайте також: Шпигунські ігри, або "Жучки" в кабінеті Холодницького






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"