Українська правда

НОВИНИ

Через події в Керчі Україна посилила заходи безпеки на межі з Кримом
17.10.2018 15:46
Українські прикордонники посилили заходи безпеки на адмінмежі з окупованим Кримом через масове вбивство студентів у керченському коледжі.

Українські прикордонники посилили заходи безпеки на адмінмежі з окупованим Кримом через масове вбивство студентів у керченському коледжі.

Про це повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

"У зв’язку із ситуацією пов’язаною з вибухом на тимчасово окупованій території АР Крим в Керчі співробітники Держприкордонслужби вжили низку заходів, направлених на посилення безпеки на адмінмежі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перш за все заходи стосуються недопущення будь-яких провокацій на межі з окупованим півостровом, забезпечення безпеки громадян, які перетинають адмінмежу, та особового складу.

"Основну увагу … акцентовано на викритті та недопущенні переміщення заборонених предметів. До служби залучені службові собаки, натреновані на пошук зброї та вибухівки", - розповідають у ДПСУ.

Крім того, посилені наряди та військове спостереження, організована взаємодія з правоохоронними органами.

17 жовтня на території анексованого півострова Крим в місті Керч стався вибух в політехнічному коледжі.

Так звана "уповноважена з прав людини" в окупованому Криму Людмила Лубіна заявила, що більшість загиблих під час вибуху в коледжі – учні.

Антитерористичний комітет РФ заявив, що в коледжі в Керчі підірвали бомбу.

Згодом з'явилися фото і відео з місця події після інциденту.

Російське слідство вважає, що напад скоїв 4-курсник Владислав Росляков. Він розстріляв людей у коледжі, а потім наклав на себе руки. Справу перекваліфікували зі статті про теракт на статтю про масове убивство.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"