Українська правда

НОВИНИ

Нові обшуки окупантів у Криму: затримали 50 "мігрантів"
11.10.2018 12:08
Федеральна міграційна служба Росії затримала в окупованому Криму близько 50 осіб для з'ясування їхнього "законного перебування" на території півострова.

Федеральна міграційна служба Росії затримала в окупованому Криму близько 50 осіб для з'ясування їхнього "законного перебування" на території півострова.

Про це 11 жовтня повідомляє CrimeaSOS.

За інформацією організації, обшук проводився на підприємстві в Білогірську окупованого РФ Криму "в зв'язку з нелегальними мігрантами".

"Обшук пройшов у власника будівлі, який здає приміщення дорожникам компанії "Вад", що здійснює будівництво "Тавриди", - йдеться в повідомленні.

Крім того кримськотатарський активіст Заїр Смедля написав, що обшук проводять у Аліма Кроша за адресою: вул. Індустріальна, 15, біля "КримОпт".

"Оперативні дії ФМС, в рамах виявлення незаконних емігрантів з Донецька і Луганська, Вірменії та Азербайджану. Було затримано 45-50 осіб, для з'ясування законного перебування на території Криму, а також наявності у них дозволу на роботу. До Аліма Кроша у ФМС прітезій немає", - написав Ак Кая.

Як повідомлялося, моніторингова місія ООН з прав людини в Україні зафіксувала 42 випадки насильницького зникнення людей за час після незаконної анексії Криму Росією.

13 вересня у кримському Бахчисараї вранці проходив обшук в будинку активіста "Кримської солідарності" Османа Белялова, чоловік зник.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"