Українська правда

НОВИНИ

Навального знову затримали в Москві
24.09.2018 08:13
"Ось Навальний зараз сидів 30 діб – і ці 30 діб були для Путіна найважчими і провальними за 20 років. Зараз Путін хоче Навального ще на 20 діб закрити?", – написав Волков.

Російського опозиціонера Олексія Навального затримали в Москві на виході зі спецприймальника, де він перебував місяць.

Про це пише начальник його виборчого штабу Леонід Волков у Twitter.

"Олексія Навального затримали на виході із спецприймальника. Відчинили двері – і тут же провели в автобус. І повезли у невідомому напрямку", – повідомив він.

Алексея Навального задержали на выходе из спецприемника. Открыли дверь — и тут же провели в автобус. И увезли в неизвестном направлении.

— Leonid Volkov (@leonidvolkov) September 24, 2018

"Мабуть, оформлювати ще 30 діб за 09/09 (адже нинішній арешт був "нібито-то" за 28/01 ще)", – вважає Волков .

"За такою ж схемою сьогодні повезли за новим протоколом і Ворсіна в Хабаровську. Ось така нова тактика", – зазначив начальник штабу

«Незаконной агитацией» Алексея Ворсина занимается ОЗКСБТ (Отдел по защите конституционного строя и борьбе с терроризмом). Полковник юстиции Обласов проводил «комплекс оперативно-розыскных мероприятий» и обнаружил на Интернет-ресурсах подготовку акции «деструктивного характера». pic.twitter.com/GzgRDsNpv4

— Штаб Навального в Хабаровске (@teamnavalnykhv) September 24, 2018

Пізніше він повідомив, що Олексій Навальний – в ВВС "Данилівський", йому оформляють нову адміністративну справу за ст.20.2ч4 КоАП.

"Це екзотична стаття, на моїй пам'яті не застосовувалася ніколи. "Порушення при проведенні мітингу, які спричинили шкоду здоров'ю людини", – зазначив Волков.

"Санкція за цією статтею – до 20 діб, але, взагалі, звісно, це явний керунок на фабрикацію нової кримінальної справи. За безмірно "постраждалих" терпил із Росгвардіі. Якось Золотов вирішив таким ось чином вести дуель, мабуть", – додав він.

Алексей Навальный в ОВД «Даниловский», ему оформляют новое административное дело по ст.20.2ч4 КоАП. Это экзотическая статья, на моей памяти не применялась никогда.
«Нарушения при проведении митинга, которые повлекли вред здоровью человека».

— Leonid Volkov (@leonidvolkov) September 24, 2018

"Ось Навальний зараз сидів 30 діб – і ці 30 діб були для Путіна найважчими і провальними за 20 років. Зараз Путін хоче Навального ще на 20 діб закрити. Питання: це Путін такий мазохіст?", – написав Волков.

На його думку, "це вже не назвати "термін у розстрочку", це вже цілком собі термін і є": "Два місяці поспіль в спецприймальнику, розрахованому на 5-7 діб – це дуже важко".

"Ну, треба їм на когось зганяти злість за всі поразки і провали останніх тижнів. Ну, і звісно, на те, що і Олексій продовжував з-за ґрат працювати, і штаби працювали. І мітинги 9/9 провели найпотужніші, і в провали єдиноросів у других турах внесок внесли. і нічого Кремль із цим не може зробити (і новим арештом нічого не доможеться)", – додає Волков.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"