Українська правда

НОВИНИ

Тимошенко відповіла на звинувачення у тому, що вона є "кандидатом Москви"
14.09.2018 19:43
Юлія Тимошенко заперечила звинувачення у тому, що вона є "ставлеником Кремля" у президентській кампанії.

Юлія Тимошенко заперечила звинувачення у тому, що вона є "ставлеником Кремля" у президентській кампанії.

Про це вона заявила у коментарі "Радіо Свобода".

"Насправді, "кандидата від Москви" ставленики Москви посадили у в'язницю, а діючого президента призначили на посаду міністра економіки в уряді Януковича. Насправді, саме Порошенко має бізнес в Росії, а не я. Тому я впевнена, що я буду вести більш сильну, більш впевнену політику про завершення війни та більш сильну політику про відновлення нашої країни", - сказала Тимошенко.

Лідер "Батьківщини" додала, що подібні звинувачення є елементом внутрішньої політичної боротьби і назвала їх "чорною" технологією.

"Те, що нав'язується сьогодні технологіями, так як це робив Манафорт (американський політтехнолог, засуджений у США - ред.), це просто внутрішньополітична боротьба. Я майже 20 років в політиці і моя стратегія незмінна. Я бачу Україну частиною західної цивілізації, частиною Євроcоюзу та членом НАТО. Я точно знаю, що там - наша успішність і наша безпека, і ніякі проплачені "чорні" технології не змінять цього", — заявила Тимошенко.

Як повідомлялося, згідно з опитуваннями, якби вибори президента відбулися найближчої неділі, то за ними 6 кандидатів мають приблизно однаковий рейтинг (фактично у межах похибки), а Юлія Тимошенко йде з невеликим відривом.

20 червня лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що візьме участь у виборах президента України у 2019 році.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"