Українська правда

НОВИНИ

Садовий заявив, що "Самопоміч" піде на вибори
14.09.2018 13:34
Лідер партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий заявляє, що його політсила братиме участь в майбутніх президентських і парламентських виборах.

Лідер партії "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий заявляє, що його політсила братиме участь в майбутніх президентських і парламентських виборах.

Про це він сказав журналістам 14 вересня в кулуарах зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Самопоміч" буде брати участь у виборах і президентських, і парламентських", – сказав Садовий.

У той же час політик зазначив, що з кандидатом у президенти партія визначиться пізніше.

""Самопоміч" сильна, як ніколи, активно розвиваємо наші партійні структури", - підкреслив він, відповідаючи на питання про можливий розпад політсили.

Коментуючи потенційно можливого кандидата в президенти від партії, Садовий зазначив, що "не кожен готовий сідати на електричний стілець".

"Як кожна європейська партія ми повинні мати кілька кандидатів і на президента, і прем'єра. Ми шукаємо прекрасних кандидатів на міністрів від "Самопомочі", – додав мер.

За словами Садового, якби свого часу президент України погодився з пропозицією "Самопомочі" і підтримав би призначення генеральним прокурором Оксану Сироїд, "ми мали б кардинально іншу ситуацію в країні".

Серед іншого, лідер "Самопомочі" також повідомив, що на парламентських виборах необхідно мати максимальну координацію з іншими політсилами, однак не уточнив, з якими саме.

На питання про відповідь лідеру партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка на його пропозицію щодо об'єднання, Садовий сказав: "Він мені ці пропозиції робить останній рік... Без коментарів".

У той же час, він поставив зустрічне запитання, чи готовий Гриценко підтримувати на виборах "Самопоміч".

"Повинна бути готовність не на словах, а на ділі", – наголосив Садовий.

Як повідомлялося, фракція "Самопомочі" в Київраді самоліквідувалася через конфлікт із керівництвом. Колишні члени фракції "Самопоміч" створили депутатську групу "Київська команда".






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"