Українська правда

НОВИНИ

Повалив з одного удару: нардепи влаштували видовищну бійку в прямому ефірі
17.08.2018 00:25
Нардеп Сергій Шахов в ефірі одного з телеканалів потужним ударом збив з ніг колегу по парламенту Ігоря Мосійчука, той швидко підвівся і рушив на суперника з дрючком. Відео, фото

Нардеп Сергій Шахов в ефірі одного з телеканалів потужним ударом збив з ніг колегу по парламенту Ігоря Мосійчука, той швидко підвівся і рушив на суперника з дрючком.

Відповідне відео опубліковане у Facebook.

Це сталося у четвер в ефірі телеканалу "Прямий". Спочатку депутати кричали один на одного, а потім Шахов з "Волі народу" різко вдарив "радикала" Мосійчука в лице. Той полетів на підлогу, але швидко підвівся. В руках нардеп тримав тростину, з якою ходить останнім часом. Мосійчук кинувся на кривдника і почав лупцювати палицею.

Зрештою забіяк розборонила ведуча програми.

Пізніше у Facebook народні обранці прокоментували те, що відбулося.

"Штовхнув Сергій мене зненацька, неочікувано. Впав на поранену ногу. Боляче. Підвівся. Як міг намагався дати здачі. Як вийшло - судити вам", - пише Мосійчук.

За його словами, зараз він вдома.

"Почуваюся більш-менш. Обробив поранену ногу мазями. Відходжу. За інцидент шкодую. Більше жодних коментарів не буде!" - каже нардеп.

Шахов розповів, що в передачі йшлося про шахтарів, і Мосійчук їх ображав.

"Я не дозволю популістам ображати цих людей в ефірі телеканалів. Представник партії Ляшка Ігор Мосійчук на всю країну своєю провокацією образив шахтарів і тисячі людей, які важко працюють", - каже депутат.

Він не шкодує про скоєне, каже, що "той, хто сьогодні посмів висловитись так в ефірі – отримав своє".

Євген Кізілов, УП






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"