Українська правда

НОВИНИ

Головні новини дня – за 60 секунд
16.08.2018 22:54
Прокуратура просить для Януковича 15 років в'язниці, Омелян анонсував обмеження сполучення з РФ, Порошенко готовий помилувати 11 росіян для обміну - новини, які обговорювали 16 серпня.

Прокуратура просить для Януковича 15 років в'язниці, Омелян анонсував обмеження сполучення з РФ, Порошенко готовий помилувати 11 росіян для обміну - новини, які обговорювали 16 серпня.

Про Януковича. Прокурори Головної військової прокуратури у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича завершили виступ у судових дебатах в Оболонському райсуді Києва і просять суд винести вирок у вигляді 15 років в'язниці.

Про сполучення з РФ. Міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсує нові обмеження в транспортному сполученні з Росією.

Про справу Кернеса. Генеральна прокуратура подала апеляційну скаргу на рішення Київського районного суду Полтави про закриття справи щодо міського голови Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців.

Про Гандзюк. Активістка й член Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яка постраждала в результаті нападу, каже, що не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого арештувала поліція.

Про обмін. Президент Петро Порошенко готовий помилувати 11 російських злочинців, засуджених в Україні, щоб звільнити політв’язнів Кремля.

Про Швецію та українців. Міграційна служба Швеції відмовила у продовженні дозволу на проживання українці, яка вижила під час теракту у Стокгольмі у квітні 2017 року, але втратила ногу.

Нещодавно Міграційна служба Швеції відмовила їй в постійному дозволі на проживання, аргументувавши своє рішення тим, що українка не в змозі подбати про себе, тому має їхати додому за медичною допомогою і підтримкою друзів і родичів.

Про курс. 16 серпня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 10:00 встановилися на рівні 27,57-27,63 гривні за долар.

Про погоду. Після нічної грози затопило Хрещатик та ряд інших вулиць столиці. За даними кореспондента "Української правди", о 5.20 ранку на Хрещатику було по коліна води. Затопило "Метроград".

У результаті нічної грози в Києві повалено понад 200 дерев, кілька будинків отримали пошкодження.

У КМДА кажуть, що найбільше постраждали Печерський, Шевченківський, Дніпровський і частини Деснянського району, а саме Лісовий масив.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"