Українська правда

НОВИНИ

Головні новини дня – за 60 секунд
10.08.2018 21:10
Суд закрив "справу Кернеса", в Запорізькій області серйозне ДТП, Ситник анонсував нові підозри нардепам – новини, які обговорювали 10 серпня.

Суд закрив "справу Кернеса", в Запорізькій області серйозне ДТП, Ситник анонсував нові підозри нардепам – новини, які обговорювали 10 серпня.

Про "справу Кернеса". Київський райсуд Полтави закрив справу щодо харківського міського голови Геннадія Кернеса і його охоронців щодо катування людей.

Через це, прокуратура відкрила провадження щодо незаконності рішення про закриття.

Про надзвичайні події. У Запорізькій області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі  маршрутки та вантажівки, загинули 6 осіб, 12 травмовано.

Про Азовське море. Російська Федерація готується розпочати військово-економічну блокаду Азовського моря і розглядає Азово-Чорноморський регіон як важливий плацдарм для своєї подальшої експансії, заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.  

Про Сенцова. Український омбудсмен Людмила Денісова просить російську комісію з питань помилування якомога швидше розглянути прохання матері політв'язня Олега Сенцова про помилування її сина.

Про Балуха. Мати політв'язня Володимира Балуха Наталія 9 серпня побувала на побаченні з сином в ізоляторі тимчасового утримання в селищі Роздольне.

"Нічого хорошого. Худий, страшний такий. Скелет. Один скелет", - сказала мати політв'язня.

Про ДБР. Під час фінального етапу конкурсу на керівні посади у Державному бюро розслідувань перевірка кандидатів відбувалася неякісно, а робота комісії виглядала формальною, йдеться у розслідуванні програми "Схеми"

Про депутатів. Національне антикорупційне бюро підготувало проекти підозр у справах, в яких фігурують народні депутати.

Про зброю. Українські оборонні підприємства побудували за стандартами НАТО нову самохідну гаубицю "Богдана".






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"