Українська правда

НОВИНИ

У Києві "мінували" Майдан Незалежності та метро "Шулявська"
10.08.2018 16:11
Правоохоронці перевіряють анонімні повідомлення про нібито замінування площі Майдан Незалежності та станції метро "Шулявська" в Києві.

Правоохоронці перевіряють анонімні повідомлення про нібито замінування площі Майдан Незалежності та станції метро "Шулявська" в Києві.

Про це повідомляє столична Нацполіція.

"До чергової частини поліції Києва зателефонувала жінка і сказала, що Майдан Незалежності заміновано гранатами. Згодом надійшло повідомлення від чоловіка про замінування станції метрополітену", – йдеться в повідомленні.

На нібито заміновані місця виїхали спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та слідчо-оперативні групи. Вони ретельно оглядають територію на наявність небезпечних предметів та речовин.

"Відомості зареєстровані у Журналах єдиного обліку територіальних управлінь поліції. За результатами перевірки буде надана правова кваліфікація подіям", – кажуть у поліції.

Як повідомляє столичний метрополітен у Twitter, "Шулявську" закрили на час перевірки.

Увага!
Станцію "Шулявська" зачинено для перевірки.
Надійшов анонімний дзвінок про мінування.

— Kyiv Metro (@kyivmetroalerts) August 10, 2018

Пізніше стало відомо, що вибухонебезпечних предметів на станції не виявили. Вона відновила роботу.

Станцію "Шулявська" перевірено. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Метро працює у звичайному режимі.

— Kyiv Metro (@kyivmetroalerts) August 10, 2018

Поліція також згодом повідомила, що під час огляду підземки і площі "жодних небезпечних предметів та речовин правоохоронці не виявили".

"Зараз вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зусилля поліцейських спрямовані на затримання та притягнення до відповідальності "мінерів", – йдеться в повідомленні.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"