Українська правда

НОВИНИ

ГПУ просить заочного розслідування для спільників Єфремова
23.07.2018 14:55
Генпрокуратура подала до суду клопотання про здійснення спеціального досудового розслідування щодо екс-нардепа та колишніх чиновників Луганщини.

Генпрокуратура подала до суду клопотання про здійснення спеціального досудового розслідування щодо екс-нардепа та колишніх чиновників Луганщини.

Про це повідомляє 23 липня прес-служба ГПУ.

Мова йде про народного депутата України VII скликання Сергія Горохова, колишнього голову Луганської обласної ради Валерія Голенка, його першого заступника Євгена Харіна, Луганського міського голову Сергія Кравченка та його першого заступника Маноліса Пілавова.

Зазначається, що 20 липня ГПУ подала до Печерського районного суду Києва клопотання про здійснення спеціального досудового розслідування щодо зазначених осіб, які підозрюються у вчиненні в першій половині 2014 року на території Луганської області тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень спільно з головою депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді VII скликання Олександром Єфремовим.

Як повідомлялось, кримінальне провадження щодо Єфремова, який утримується під вартою, розглядається у Старобільському районному суді Луганської області.

Підозрювані у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст.110, ч. 1 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України С. Горохов, В. Голенко, Є. Харін, С. Кравченко та М. Пілавов перебувають у розшуку, проведення якого доручено співробітникам Служби безпеки.

ГПУ отримала ухвали слідчого судді про дозвіл на затримання підозрюваних з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"