Українська правда

НОВИНИ

ДТП на Житомирщині: 1 людину вже виписали, 4 стабільно важкі
23.07.2018 13:04
Четверо людей, серед яких 2 дітей, які потрапили у ДТП на Житомирщині, стабільно важкі, одну з постраждалих уже виписали з лікарні.

Четверо людей, серед яких 2 дітей, які потрапили у ДТП на Житомирщині, стабільно важкі, одну з постраждалих уже виписали з лікарні.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

"Залишаються стабільно важкими 4 потерпілих, серед яких 2 дітей, які знаходяться у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Ще один потерпілий знаходиться у стані середньої важкості", – сказав начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик.

Він додав, що інші четверо потерпілих почуваються значно краще.

"Одну жительку з м. Новоград-Волинський уже виписали з лікарні, ще 3 пацієнтів плануємо виписати у найближчі дні", - сказав Суслик.

Він запевнив, що потерпілі отримують максимальну меддопомогу та повністю забезпечені необхідними препаратами.

Також чиновник додав, що тіла 8 загиблих уже забрали рідні та близькі.

Як повідомлялося, 20 липня на 127-му км дороги Київ-Чоп поблизу с. Глибочиці Житомирської області сталася ДТП за участі маршрутного автобуса та великогабаритної вантажівки.

Внаслідок аварії загинули 10 осіб та 9  отримали травми різного ступеню тяжкості.

21 липня у поліції оприлюднили дані постраждалих та загиблих у смертельній ДТП, серед них – 5 дітей. 

Власника маршрутки затримали у порядку ст. 208 КПК України, а згодом йому повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

В МВС провели термінову нараду для обговорення посилення заходів безпеки на дорогах, а в уряді підготували проект постанови про посилення контролю швидкості на дорогах України.

У Міністерстві інфраструктури заявили, що держава посилить контроль за ринком автобусних пасажирських перевезень, зокрема, буде вилучати старі і непридатні для транспортування людей автобуси.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"