Українська правда

НОВИНИ

СБУ накрила транснаціональну групу наркоторговців
23.07.2018 11:35
Співробітники Служби безпеки викрили та блокували діяльність транснаціонального організованого угруповання торговців кокаїном на Харківщині.

Співробітники Служби безпеки викрили та блокували діяльність транснаціонального організованого угруповання торговців кокаїном на Харківщині.

Про це інформує прес-центр СБУ.

"В результаті багатоетапної операції оперативники спецслужби встановили, що наркоділки організували контрабандні поставки з однієї з країн Європи кокаїну, який збували в Україні великими партіями", – йдеться в повідомленні.

Товар ввозився в нашу країну кур’єрами. Правоохоронці задокументували кілька фактів збуту зловмисниками кокаїну та психотропу екстазі. 

Співробітники СБУ затримали у Харкові одного із учасників угруповання під час збуту чергової партії наркотиків за тридцять тисяч євро. У наркоділка вилучили три поліетиленові пакети з кокаїном загальною вагою понад триста грамів.

За інформацією правоохоронців, роздрібна вартість усієї вилученої під час спецоперації партії наркотиків за цінами "чорного ринку" становить майже півтора мільйони гривень.

Слідчі СБУ здійснють кримінальне провадження за ознаками ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ст. 307 (збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу. 

Наразі затриманому оголошено підозру в скоєнні злочину, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших учасників угруповання.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"