Українська правда

НОВИНИ

У Харкові п’яний водій пошкодив авто поліції, коли тікав
16.07.2018 12:11
У Харкові патрульні затримали водія, який вчинив ДТП і пошкодив поліцейське авто, коли намагався втекти від правоохоронців.

У Харкові патрульні затримали водія, який вчинив ДТП і пошкодив поліцейське авто, коли намагався втекти від правоохоронців.

Про це повідомляє Патрульна поліція Харківської області у Facebook.  

Відзначається, що близько 22:30 15 липня на проспекті Науки патрульні помітили автомобіль "Mazda", який проходив за орієнтуванням щодо нетверезого водія за кермом.

Поліцейські надали водієві команду зупинитися, той послухався.  

Але коли правоохоронці підходили до авто, то водій почав рух, пошкодив службовий автомобіль "Renault Duster" та втік з місця ДТП.

Патрульні поліції почали переслідування порушника.

"Автомобіль "Mazda" неодноразово наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху та продовжував рух в напрямку виїзду з міста. На Окружній дорозі шляхом утворення штучного затору вдалося зупинити транспортний засіб. Автомобіль вже мав інші номерні знаки. Також, водій автівки "Mazda" допустив зіткнення з вантажним автомобілем "Volvo"", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що водій-порушник мав ознаки алкогольного сп'яніння, але від проходження медичного огляду на стан сп'яніння відмовився.

Також у його авто поліцейські виявили предмет схожий на травматичний пістолет.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 

"На керманича "Mazda" патрульні склали 4 адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху, що призвело до ДТП (ст. 124 КУпАП), залишення місця ДТП (ст. 122-4 КУпАП), керування транспортним засобом з ознаками сп'яніння (ст. 130 КУпАП), невиконання водієм законних вимог про зупинку (ст. 122-2 КУпАП) та винесли дві постанови за порушення рядності та керування автомобілем з номерним знаком, який йому не належить", - йдеться в повідомленні.

Автомобіль "Mazda" з місця події евакуювали на штрафмайданчик.

Надалі складені адмінматеріали передадуть до суду.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"