Українська правда

НОВИНИ

У Харкові курсант військового вишу з револьвером пограбував "Швидко гроші"
12.07.2018 13:05
21-річний курсант військового вишу, озброївшись револьвером, скоїв напад на відділення кредитної установи "Швидко гроші" у Харкові і вкрав звідти 20 тисяч гривень. Фото

21-річний курсант військового вишу, озброївшись револьвером, скоїв напад на відділення кредитної установи "Швидко гроші" у Харкові і вкрав звідти 20 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба поліція Харківської області.

"Житель Дніпропетровської області вранці 3 липня увірвався до приміщення відділення "Швидко гроші" по вулиці Сумській та під загрозою застосування предмета, схожого на револьвер, відкрито заволодів грошима у сумі близько 20 тисяч гривень", - розповідають правоохоронці.

За їхніми даними, поліція упіймала злочинця. Ним виявився 21-річний юнак, який навчається в одному із харківських військових вишів.

"У нього вилучені речові докази, в тому числі револьвер. Мотив свого вчинку юнак пояснив бажанням врятувати тяжко хворого близького родича, якому була необхідна термінова операція", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину та обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

"Зловмиснику загрожує від 7 до 12 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна", - зазначили у прес-службі.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Розбій".






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"