Українська правда

НОВИНИ

"Join UP!" скоротить перельоти до Туреччини через застряглих туристів
12.07.2018 09:36
Компанія "Join UP!" вирішила скоротити польотну програму до Туреччини, щоб знизити навантаження на авіаперевізників і стабілізувати ситуацію на туристичному ринку.

Компанія "Join UP!" вирішила скоротити польотну програму до Туреччини, щоб знизити навантаження на авіаперевізників і стабілізувати ситуацію на туристичному ринку.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Цей крок допоможе знизити навантаження на флот авіаперевізників, яке виникло через щільний графік перельотів, максимальне використання літаків в розпал туристичного сезону і відсутність вільних літаків у авіакомпаній для підмін в разі збоїв у розкладі. Зменшення кількості рейсів дозволить вирівняти розклад авіакомпаній і попередити тривалі очікування і незручності для туристів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що, починаючи з 11 липня, компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з Києва, Вінниці, Рівного, Кривого Рогу, Херсона, Одеси і Харкова.

Всього в період з 11 по 26 липень польотна програма в Туреччину скоротиться на 13 рейсів на тиждень.

"Туристи, які вилітали з Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора, в ті ж дати з того ж міста. Туристам з Харкова і Одеси запропонують найближчі доступні рейси в цих містах або рейси з інших міст", - йдеться в повідомленні.

Польотна програма в Туреччину буде припинена з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону.

"Зміни торкнуться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця – 249 людей, Кривий Ріг – 282 людини, Рівне – 115 осіб, Херсон – 364 особи). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів", - йдеться в повідомленні.

У компанії заявляють, що щиро жалкують, що не виправдали очікування туристів.

Як повідомлялося, 11 липня у Туреччині в аеропорту затримали чотири рейси, якими повинні були повернутися 543 українських туристи.

29 червня стало відомо про сотні українських туристів, які кілька діб перебували в аеропорту міста Монастір і не могли вилетіти з Тунісу додому. За їхніми словами, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel в особі приймаючої компанії Insight Holidays не виконували своїх зобов'язань щодо повернення громадян до України.

Bravo Airways каже, що туроператор заборгував компанії 25 млн грн.

За інформацією МЗС, станом на 3 липня усі 994 туристи, які перебували у Тунісі і чекали на повернення в Україну, прилетіли додому.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"