Українська правда

НОВИНИ

Турчинов і Пономарьов дадуть свідчення у суді про держзраду Януковича
13.02.2018 16:17
Оболонський районний суд Києва у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича 14-15 лютого допитає трьох свідків.

Оболонський районний суд Києва у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича 14-15 лютого допитає трьох свідків.

Про це в коментарі "Українській правді" сказав прокурор Руслан Кравченко.  

За його словами, 14 лютого у суді допитають екс-депутата Державної Думи РФ Іллю Пономарьова.

А 15 лютого допитають секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова і колишнього в.о. міністра оборони України Михайла Коваля.

Як відомо, Оболонський районний суд Києва переніс розгляд справи за звинуваченням у держзраді колишнього президента Віктора Януковича на 14 лютого.

8 лютого захист екс-президента Віктора Януковича подав до Оболонського райсуду Києва другу частину списку свідків, яких вони хочуть допитати у рамках розгляду справи про державну зраду. У цьому переліку зокрема іноземні дипломати та жителі Криму — всього 103 особи.

Раніше адвокати заявляли список із 35 осіб, у якому фігурував екс-прем'єр-міністр Микола Азаров, екс-глава Адміністрації президента і екс-секретар РНБО Андрій Клюєв, колишній глава МВС України Віталій Захарченка, екс-глава СБУ Олександр Якименко та інші особи.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"