Українська правда

НОВИНИ

"Опоблок" відреагував на затримання свого представника: Це чергове шоу
16.01.2018 16:43
Партія "Опозиційний блок" стверджує, що у правоохоронців не було жодних підстав для затримання миколаївського депутата від партії Ігоря Копійки.

Партія "Опозиційний блок" стверджує, що у правоохоронців не було жодних підстав для затримання миколаївського депутата від партії Ігоря Копійки.

Про це йдеться в заяві миколаївської міської організації ОБ, опублікованій на сайті партії.

Таким чином "Опоблок" відреагував на затримання правоохоронними органами 15 січня в Миколаєві заступника голови фракції ОБ у Миколаївській міськраді Ігоря Копійки. Його звинувачують у пропонування великого хабара працівнику прокуратури.

"Затримання Ігоря Копійки – це чергове шоу, без доказів провини і законних підстав", - йдеться в заяві.

Серед іншого партія обурюється тим, що генпрокурор Юрій Луценко без рішення суду вже назвав затриманого злочинцем.

"На підставі яких законів громадянин України визнається винним без рішення суду?" – питають в "Опоблоці".

Крім того, у партії кажуть, що не розуміють, як можна "на гарячому" затримати людину вдома та як вона там може пропонувати хабар працівнику прокуратури.

Також, за даними миколаївського осередку ОБ, Копійку звинувачують у тому, що він давав хабар прокурору неодноразово – перший раз в грудні, другий - у січні.

"Тобто, після так званого першого інциденту пройшов місяць. Чому ж прокуратура заявила про це тільки зараз і не провела затримання на місці можливого злочину?" – питають однопартійці затриманого.

Як відомо, 15 січня пізно ввечері голова ГПУ Юрій Луценко написав у Facebook, що у Миколаєві затримано за підозрою у розкраданні бюджетних коштів заступника керівника фракції "Опозиційний блок" у Миколаївській міськраді Ігоря Копійку, його сина, помічника та двох керівників підконтрольних йому підприємств у сфері ЖКГ.

Пізніше з'ясувалося, що затримані пропонували працівнику прокуратури 250 тисяч гривень за закриття низки проваджень.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"