Українська правда

НОВИНИ

Путін зателефонував Трампу і теж подякував
17.12.2017 21:42
Президент РФ Володимир Путін подякував президенту США Дональду Трампу за інформацію від ЦРУ, яка допомогла затримати терористів, які готували вибухи у Казанському соборі Санкт-Петербурга.

Президент РФ Володимир Путін подякував президенту США Дональду Трампу за інформацію від ЦРУ, яка допомогла затримати терористів, що готували вибухи у Казанському соборі Санкт-Петербурга та інших людних місцях.

Як повідомляє прес-служба Кремля, телефонна розмова Путіна і Трампа відбулася 17 грудня.

"Отримана від ЦРУ інформація виявилася достатньою для розшуку і затримання злочинців", - зазначено у повідомленні.

Зазначається, що Путін "попросив президента США передати слова подяки директору ЦРУ і оперативним співробітникам американської розвідки, які отримали цю інформацію".

"Путін запевнив Трампа, що російські спецслужби за умови отримання інформації, що стосується терористичних загроз щодо США та їх громадян, негайно передадуть її американським колегам за партнерськими каналами", - додали у прес-службі Кремля.

Як відомо, 14 грудня президент США Дональд Трамп обговорив з президентом Росії Володимиром Путіним ситуацію з Північною Кореєю.

У цій розмові Трамп також подякував Путіну "за визнання вагомих економічних показників Америки на його щорічній прес-конференції".

Екс-посол США в РФ Майкл Макфол заявив у свою чергу на телеканалі MSNBC, що його "шокувала подяку Трампа президенту РФ за похвалу економіки США" і зазначив, що цей дзвінок "не відповідає національним інтересам США".

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"