Українська правда

НОВИНИ

“ДемАльянс” закликав Порошенка “припинити корупційну контрреволюцію”
17.12.2017 10:26
Партія "ДемАльянс" закликала президента Петра Поршенка "припинити корупційну контрреволюцію" та виступила за створення нового механізму імпічменту.

Партія "ДемАльянс" закликала президента Петра Поршенка "припинити корупційну контрреволюцію" та виступила за створення нового механізму імпічменту.

Про це йдеться у резолюції політсили, прийнятої після з’їзду в суботу.

"Партія "ДемАльянс" закликає президента Петра Порошенка припинити корупційну контрреволюцію, яка ставить під ризик європейську та євроатлантичну інтеграцію України. Продовження курсу президента на знищення антикорупційних реформ призводить до дестабілізації в країні та втрати міжнародної підтримки", - йдеться у резолюції.

Зокрема, партія звинувачує політику президента та владної більшості у знищенні НАБУ, перетворенні правоохоронних органів в політичні інструменти для переслідування опонентів та саботажі зі створення Антикорупційного Суду

"Партія ДемАльянс закликає демократичні політичні сили та громадянське суспільство об’єднатися довкола захисту НАБУ як одного з ключових досягнень пост-Майданної України, довкола вимоги щодо створення Аниткорупційного суду, запровадження виборчої реформи, обмеження депутатської недоторканності та запровадження дієвого механізму імпічменту президента", - зазначено у заяві.

Також політсила закликає підтримати найсильнішого демократичного та проєвропейського кандидата на президентських виборах.

Окрім того, "ДемАльянс" закликав Порошенка відмовитися від балотування на другий президентський термін "як людину, яка очолила корупцію в державі".

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"