Українська правда

НОВИНИ

"Документ": Черг за закордонними паспортами вже практично немає
25.09.2017 19:18
Черг на подачу документів для оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон вже практично немає.

Черг на подачу документів для оформлення паспортів громадян України для виїзду за кордон вже практично немає.

Про це на прес-конференції у Києві повідомив прес-секретар держпідприємства "Документ" Володимир Поліщук.

"Зараз ситуація з ажіотажем дещо покращилася, якщо можна так сказати. Черг в Україні практично немає, залишаються у центрі в столичному універмазі "Україна" вихідними днями. Черги стало менше, але все-таки людям, які оформляли терміновий закордонний паспорт, доводиться чекати його не сім днів, а приблизно місяць. Ті, хто робили в звичайному режимі, чекають не 20 днів, а 2-2,5 місяці", - сказав він.

Поліщук повідомив, що в центрі обслуговування держпідприємства "Паспортний сервіс" на проспекті Бажана, 1Е, у другій половині дня черг зараз немає, і в сервісі "Готово" біля станції метро "Печерська" також після обіду вже немає такої кількості охочих оформити закордонний паспорт.

Цього місяця у найбільшому центрі "Паспортний сервіс" в універмазі "Україна" в будні дні досить спокійно після обіду, в суботу та неділю ще залишаються черги, і не всіх охочих вдається прийняти.

"У ці так звані "сімейні дні" приходить багато батьків із дітьми, сім'ї, щоб оформити закордонний паспорт", - пояснив Поліщук.

Він також вказав, що два місяці тому було відкрито досить великий оновлений центр оформлення паспортів у Харкові. 29 вересня відкриється новий центр в Одесі, що прийматиме приблизно 300-350 осіб на день. Заплановано відкрити центр і в будівлі "Головпоштамту" Львова.

Інтерфакс-Україна






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"