Українська правда

НОВИНИ

Найголовніше за день
24.07.2017 21:41
Добірка найважливіших новин за 24 липня на Українській правді.

Добірка найважливіших новин за 24 липня на Українській правді.

Про Розенблата. Народний депутат Борислав Розенблат каже, що його родина внесла за нього заставу у розмірі 7 мільйонів гривень.

Про Полякова. Нардеп Максим Поляков стверджує, що правоохоронні органи ще не робили спроб вдягнути на нього електронний браслет стеження.

Пізніше стало відомо, що Поляков не з’явився в суботу до обласного відділення поліції Черкаської області для вдягнення електронного браслету.

Все закінчилося тим, що адвокати Полякова заявили, що їхній підзахисний не збирається вдягати й носити електронний браслет стеження.

Про телефонну розмову Порошенка з "нормандською четвіркою". Президент Петро Порошенко у телефонній розмові у "нормандському форматі" назвав останні дні липня одними з найкривавіших у 2017 році і закликав Росію негайно припинити агресивні дії і постачання зброї на окуповані території.

Про ОРДЛО. Бойовики окремих районів Донецької області почали використовувати мобільні чотирьохствольні реактивні системи залпового вогню, розроблені у 2015 році.

Про Білорусь та ОРДЛО. Товари з Білорусі масово потрапляють до окупованих Донецька й Луганська, а на білоруських заводах виробляють алкоголь під торговими марками фірм, що фінансують бойовиків.

Про обленерго. Фонд державного майна 24 липня оголосив початок проведення аукціонів з підвищенням ціни з продажу пакетів акцій 8 енергетичних компаній.

Про теракт в Кабулі. Кількість загиблих від вибуху начиненого вибухівкою автомобіля в столиці Афганістану, Кабулі, зросла до 35 осіб.

Про РФ. "Російська Федерація має право змінити конфігурацію Збройних сил на своїй території відповідно до того, наскільки це вважається за доцільне", – заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання з приводу посилення військової присутності РФ на кордоні з Україною.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"