Українська правда

НОВИНИ

Адвокат, що захищала Єрофєєва, назвала заяву про його вбивство казкою
24.07.2017 15:03
Колишній адвокат російського ГРУшника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська назвала вигадкою розповсюджену інформацію про його вбивство.

Колишній адвокат російського ГРУшника Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська назвала вигадкою розповсюджену інформацію про його вбивство.

Про це вона повідомила в Facebook.

"Хто ще вірить в цю казку?" - написала вона, коментуючи заяву затриманого в Україні російського військового Віктора Агєєва про те, що Єрофєєва нібито вбили після того, як обміняли на Надію Савченко.

Ще один адвокат, який захищав у суді товариша по службі Єрофєєва Олександра Александрова, підтвердив заяву колеги.

"Це з серії фейкн'юз. Старина Єрофєіч живіший за всіх живих, правда, ледар ще той і руку не розробляє, та й поранення важке, так що так", - йдеться в його коментарі до посту Соколової.

Рибін припустив, що заява Агєєва - це проста "балаканина", щоб в Росії скоріше придумали, як витягти його назад на батьківщину.

"Ті хто мовчать - довго сидять. Чого про них турбуватися –  вони ж мовчать!" - зазначив він.

Як повідомлялося, в коментарі "Новой газете" нещодавно взятий у полон в Україні російський військовий Віктор Агєєв заявив, що після обміну затриманого на Донбасі російського ГРУшника Євгена Єрофєєва в РФ "прибрали".

"Чув, що трапилося з ГРУшником Єрофєєвим, коли він повернувся? Його просто прибрали. Убили. Я знаю точно", - сказав він.

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"