Українська правда

НОВИНИ

На Харківщині мер міста загинув під колесами вантажівки
29.04.2017 21:36
Мер міста Дергачі Харківської області Олександр Лисицький загинув під колесами вантажівки.

Мер міста Дергачі Харківської області Олександр Лисицький загинув під колесами вантажівки.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла начальник відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олена Баранник.

"Трагедія сталася, коли міський голова підійшов до вантажівки, що поливала квіти. Автомобіль не стояв на ручному гальмі й наїхав на людину", - зазначила Баранник.

За її словами, потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Пізніше Баранник повідомила, що за фактом загибелі Лисицького відкрили кримінальне провадження.

"Інформація про трагедію надійшла до Дергачівського відділу поліції близько 16:00. Для встановлення всіх обставин на вулицю Залізничну виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо відомо, що мер міста Дергачі Олександр Лисицький підійшов до вантажівки з водою. Автомобіль почав рухатися і наїхав на чоловіка. Лисицький отримав важкі травми, від яких помер дорогою до лікарні", - зазначила Баранник.

"За першою версією, 61-річний водій автомобіля "ГАЗ" з власної необережності збив 61-річного мера Дергачів", - додала вона.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України - з санкцією від 3 до 8 років позбавлення волі.

Лисицький керував Дергачами з початку 90-х років. Він переобраний на посаду мера Дергачів в жовтні 2015 року з результатом 62,5% голосів.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"