Українська правда

НОВИНИ

Одещину накрив снігопад
21.04.2017 16:30
На Одещині вночі випав сніг, що призвело до виникнення надзвичайних ситуацій по всій області. Фото

На Одещині вночі випав сніг, що призвело до виникнення надзвичайних ситуацій по всій області.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Одеській області.  

Так, о 8 ранку рятувальники повідомили, що "за добу підрозділи Головного управління ДСНС України в Одеській області здійснили 11 виїздів на допомогу водіям у визволенні автомобілів зі бездоріжжя та снігових заметів".

Вказується, що залучалися рятувальники Роздільнянського, Тарутинського, Біляївського, Іванівського, Лиманського, Болградського та Окнянського районів.

"Всього було вилучено 97 одиниць автотранспорту, з них 2 карети швидкої медичної допомоги. Врятовано 321 людину, з них 55 дітей", - повідомили в ДСНС.

"З 19.00 20 квітня у зв’язку з погіршенням погодних умов заборонено рух вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-05 "Київ-Одеса", на ділянці км 308+000 км 464+122 до особливого розпорядження", - повідомили рятувальники.

Згідно із повідомленням ПАТ "Одесаобленерго" станом на 06:00 внаслідок вітру відключено 245 населених пунктів районів області.

Як відомо, другий день у Молдові тривають небувалі снігопади, а Кишинів опинився в зону справжнього стихійного лиха. В країні оголосили надзвичайний стан.

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"