Українська правда

НОВИНИ

В Солом'янський суд ще не надійшло клопотання по Мартиненку
21.04.2017 09:27
До Солом'янського районного суду ще не надходило клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату з фракції "Народний фронт" Миколі Мартиненку.

До Солом'янського районного суду ще не надходило клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату з фракції "Народний фронт" Миколі Мартиненку.

Про це "Українській правді" повідомили у кримінальній канцелярії суду.

"Станом на 9:15 матеріали не надходили", - сказала представник канцелярії.

Водночас вона уточнила, що у випадку, якщо матеріали надійдуть пізніше, суд зможе провести засідання у п'ятницю.

У прес-службі Національного антикорупційного бюро "Українській правді" повідомили, що клопотатимуть про запобіжний захід у вигляді взяття під варту, саме клопотання - вже готується.

Як відомо, колишній народний депутат України з фракції "Народний фронт" Микола Мартиненко 20 квітня був доставлений в Національне антикорупційне бюро для проведення процесуальних та слідчих дій.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) погодила повідомлення про підозру Мартиненку, яким була здійснена розтрата коштів ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" у розмірі $ 17,28 млн.

Колишній народний депутат з фракції "Народний фронт" заявив, що звинувачення проти нього сфальсифіковано за вказівкою директора НАБУ Артема Ситника з метою піару і відволікання уваги від провалів його відомства.

Мартиненко перебуває у СІЗО.

Читайте також: Ядерне збагачення Миколи Мартиненка

Олександр Шумілін, Валентина Романенко, УП






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"