Українська правда

НОВИНИ

У Москві завели справу про напад на поліцейського під час мітингу Навального
26.03.2017 21:44
У Москві слідчі завели кримінальну справу про напад на співробітника поліції під час антикорупційного мітингу, ініційованого Олексієм Навальним.

У Москві слідчі завели кримінальну справу про напад на співробітника поліції під час антикорупційного мітингу, ініційованого опозиціонером Олексієм Навальним "Он вам не Димон".

Про це повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на офіційного представника відомства Юлію Іванову.

За її словами, 33-річний поліцейський, який був при виконанні службових обов'язків, отримав кілька ударів невстановленим предметом по голові. Удари нанесли кілька невідомих, їх особистості встановлюються.

Зазначається, що за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 317 КК РФ ("Посягання на життя співробітника правоохоронних органів"). 

Співробітник поліції був доставлений в одну з московських клінік у важкому стані, йдеться  у повідомленні. 

Як відомо, 26 березня у містах РФ проходили антикорупційні мітинги, ініційовані опозиціонером Олексієм Навальним,  влада лише невеликої частини зі 100 заявлених організаторами міст дала дозвіл на їх проведення, повідомлядлся про затримання учасників.  

У Москві, де відбулася наймасовіша акція, кількість затриманих учасників перевищила 500 осіб, за іншими даними - 600, з них понад 10 - неповнолітні віком до 18 років.  У столиці РФ ОМОН вдавався до силових дій, бив мітингарів кийками та ногами під час затримання.  






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"