Українська правда

НОВИНИ

Викрадення Гончаренка: суд залишив фігуранта справи в СІЗО
20.03.2017 23:53
Апеляційний суд Одеської області розглянув і відхилив клопотання адвоката Пахарадіна Хасуєва, що представляє інтереси підсудного Олександра Кушнарьова - фігуранта кримінальної справи про викрадення нардепа Олексія Гончаренка.

Апеляційний суд Одеської області розглянув і відхилив клопотання адвоката Пахарадіна Хасуєва, що представляє інтереси підсудного Олександра Кушнарьова - фігуранта кримінальної справи про викрадення нардепа Олексія Гончаренка.

Таке рішення прийняла в понеділок колегія суддів Апеляційного суду під головуванням Олега Гончарова, повідомляє "Укрінформ".

"Заслухавши доводи сторони захисту і звинувачення, колегія суддів постановила: залишити в силі ухвалу суду першої інстанції від 25 лютого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання підсудного Кушнарьова під вартою терміном 60 діб", - оголосив рішення суддя Гончаров.

 За словами прокурора Одеської облпрокуратури Сергія Зубаря, "слідство вважає, що підсудний Кушнарьов в разі звільнення з-під варти може сховатися й уникнути покарання за інкриміновані злочини. Крім того, тривають пошуки видрукованої продукції антиукраїнського змісту, яку група підсудних мала намір поширити, а зараз хтось з арештантів може її знищити після виходу з СІЗО. З урахуванням цієї та інших обставин справи вважаємо обґрунтованою міру запобіжного західу, яку обрав стосовно Кушнарьова Приморський райсуд Одеси".

У свою чергу, адвокат Хасуєв наполягав, щоб суд обрав запобіжний захід Кушнарьову у вигляді домашего арешту.

Однак колегія суддів, яка протягом чотирьох годин заслуховувала позиції сторін, відхилила доводи адвоката, тому протягом березня-квітня Кушнарьов буде перебувати під вартою.

Як відомо, 23 лютого стало відомо про зникнення заступника глави парламентської фракції "Блоку Петра Порошенка" народного депутата Олексія Гончаренка.

Нардеп назвав своє викрадення спецоперацією. В організації викрадення підозрюється депутат Лиманської районної ради Одеської області батько загиблого 2 травня 2014 в Одесі лідера Антимайдану Геннадія Кушнарьова.

 24 лютого було офіційно оголошено про підозру трьом чоловікам, затриманим за підозрою в організації викрадення Гончаренка і намір завдати йому тяжке каліцтво. 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"