Українська правда

НОВИНИ

Справа 31 серпня: "Кіборга" зі "Свободи" засудили до 6 років
20.03.2017 16:39
Братський райсуд Миколаївської області засудив до 6 років в'язниці активіста "Свободи", "кіборга" Геннадія Дуброва "Бізона" за спробу викрадення депутата Миколаївської облради та участь у сутичках біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року. Фото

Братський райсуд Миколаївської області засудив до 6 років в'язниці активіста "Свободи", "кіборга" Геннадія Дуброва "Бізона" за спробу викрадення депутата Миколаївської облради та участь у сутичках біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року.

Про це Дубров написав на своїй сторінці в Facebook. Дубров оприлюднив копію вироку суду.

Суд заявив, що активіст 31 серпня 2015 року в ході масових заворушень біля парламенту наносив удари співробітникам міліції.

Крім того, згідно із рішенням суду, 14 грудня 2015 року Дубров та інші невстановлені особи, одягнені в чорний одяг з написом "МВС" та з зброєю, прибули до державного підприємства "Агрономія" у Миколаївській області.

З кабінету голови підприємства нападники викрали директора ДП, депутата облради від "Батьківщини" Сергія Чмиря. Злочин не було завершено, оскільки злочинців зупинили співробітники ДП "Агрономія" і не дали вивезти Чмиря. Сам Дубров всі звинувачення відкидає.

Він заявляє, що активісти хотіли влаштувати депутату "народну люстрацію" за його нібито сепаратистську риторику.

Щодо подій у Раді 31 серпня 2015 року "свободівець" підтверджує, що брав участь у мітингу, але заперечує, що бив правоохоронців. За його словами, він лише кинув у міліцію пластикову пляшку.

За словами Дуброва, більше 20 хлопців зараз чекають вироку по 31 серпня саме в Києві

Народний депутат, свободівець Андрій Іллєнко назвав це рішення політичним.

Українські новини, Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"