Українська правда

НОВИНИ

Через бойові дії на Донбасі без електрики 11 населених пунктів
19.02.2017 14:03
На Донеччині внаслідок бойових дій залишаються без електропостачання 11 населених пунктів.

На Донеччині внаслідок бойових дій залишаються без електропостачання 11 населених пунктів.

Про це 19 лютого пишуть Новости Донбасса з посиланням на дані ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго".

"Крім Авдіївки ще 10 населених пунктів Донецької області все ще залишаються знеструмленими внаслідок бойових дій", - зазначили у компанії. 

Зокрема зазначається, що 18 лютого о 19:47 було знеструмлено єдину високовольтну лінію "Макіївка-АКХЗ-№2" 110 кВ, що живить Авдіївку, Авдіївський коксохім і "Донецьку фільтрувальну станцію".

"В результаті без світла і води залишилися жителі Авдіївки і навколишніх населених пунктів. ... Лінія, відремонтована енергетиками ДТЕК 5 лютого, пропрацювала близько двох тижнів і знову пошкоджена обстрілами", - йдеться у повідомленні. У ДТЕК повідомили,  що енергетики почнуть відновлювати лінію після отримання від військових "зеленого коридору". 

Як відомо, 18 лютого через обстріли з боку бойовиків Авдіївка, Авдіївський коксохімічний завод та "Донецька фільтрувальна станція" залишилися без електропостачання.

Голова Донецької облВЦА Павло Жебрівський заявляв, що російська сторона в СЦКК не надає письмових гарантій припинення вогню для ремонту лінії електропередачі біля Авдіївки. 

Станом на 12:00 19 лютого є узгодження щодо припинення вогню з обох сторін для ремонту електромережі в Авдіївці.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"