Українська правда

НОВИНИ

У центрі Києва продовжують згадувати Героїв Небесної сотні
19.02.2017 13:47
Станом на 13:00 неділі в центрі Києва тривають заходи із вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні.

Станом на 13:00 неділі в центрі Києва тривають заходи із вшанування пам'яті Героїв Небесної сотні.

Як передає "Інтерфакс-Україна", на Майдані Незалежності, вул.Хрещатик і Європейській площі перебуває дуже багато людей, які приходять з квітами, лампадками і фотографіями загиблих учасників Революції Гідності.

Біля стели Незалежності починається мітинг прихильників Організації українських націоналістів (ОУН). Тут же люди лампадками виклали гасло "Героям слава".

Обстановка в центрі столиці спокійна, правопорядок забезпечує велика кількість правоохоронців.

Разом з тим, як повідомляє прес-служба поліції Києва, для забезпечення публічної безпеки в центрі Києва залучено 6500 правоохоронців. У центральній частині міста встановлені фільтраційні контрольно-пропускні пункти.

"Аби не допустити будь-яких провокацій чи конфліктних ситуацій, посилено патрулюють наряди на Майдані Незалежності, Хрещатику і Європейській площі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у суботу вдень у Києві пройшов марш пам'яті Героїв Небесної сотні, що завершився панахидою та покладанням квітів до Меморіалу пам'яті, встановленому на Інститутській. У заході взяли участь до 500 осіб.

Ввечері поліція повідомляла, що під час проведення заходів з нагоди пам'яті Героїв Небесної сотні в центрі столиці правопорушень не зафіксовано.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"