Українська правда

НОВИНИ

В Авдіївці тепло, але немає води. Пошкоджено залізничну станцію
19.02.2017 09:04
Станом на 7 годину 19 лютого теплопостачання Авдіївки здійснюється в штатному режимі, водопостачання міста тимчасово припинено.

Станом на 7 годину 19 лютого теплопостачання Авдіївки здійснюється в штатному режимі, водопостачання міста тимчасово припинено.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, теплопостачання здійснюється за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу. Температура повітря в квартирах – 20-25 градусів.

Прес-служба зазначає, що об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 12 генераторів ДСНС.

У ДСНС уточнили, що в суботу, попередньо в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ "Макіївська 1 – АКХЗ №2", внаслідок чого припинено електропостачання до міста Авдіївка, де проживає близько 22 тисяч населення.

19 лютого планують розпочати обстеження лінії електропередач щодо виявлення пориву та проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Разом з тим, генеральний директор Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ) Муса Магомедов повідомив, що внаслідок обстрілів в ніч на суботу пошкоджено залізничну станцію "Авдіївка".

Як повідомлялося, в кінці січня – на початку лютого через загострення бойових дій в Авдіївці вже було відсутнє електро- та водопостачання.

Українська правда






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"