Українська правда

НОВИНИ

"Схеми": Слідчий Нацполіціі переписав на батьків елітну нерухомість в Києві
19.02.2017 03:41
Родичі заступника начальника управління Головного слідчого управління Нацполіціі Дмитра Бута володіють двома квартирами площею понад 200 кв м в елітному комплексі в Києві і будинком біля столиці.

Родичі заступника начальника управління Головного слідчого управління Нацполіціі Дмитра Бута володіють двома квартирами площею понад 200 кв м в елітному комплексі в Києві і будинком біля столиці.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Схеми", передає сайт "Наші Гроші".

У своїй декларації 2015 року Бут вказав, що його дружина в тому ж році придбала дві квартири загальною площею понад 200 кв м, а також два гаражі в одному з елітних комплексів столиці - "Новопечерські липки".

Також у власності родини є два автомобілі Volkswagen Touareg.

Елитний житловий квартал "Новопечерські Липки"

У 2016 році дружина Дмитра Бута подарувала дві квартири і гаражі своій матері - тещі слідчого. При цьому Бут продовжує жити в цьому будинку.

У розслідуванні йдеться, що в грудні 2014 року Бут також став власником будинку, площею понад 300 квадратних метрів в селі Гореничі під Києвом. І вже восени 2015 року подарував будинок своєму батькові Сергію Буту.

При цьому за словами батька слідчого, будинок був спочатку куплений на його гроші, а не на гроші сина. Сергій Бут заявив, що він більше 20 років працював адвокатом, а тому нібито мав можливість придбати такий будинок. До цього він працював міліціонером на Чукотці.

Будинок в Гореничах

У 2016 році Дмитро Бут проходив переатестацію як співробітник Національної поліції, за результатами якої було прийнято рішення про його невідповідність займаній посаді та звільнення зі служби в поліції через службову невідповідність. Бут оскаржив висновки центральної атестаційної комісії та центральної апеляційної атестаційної комісії в судовому порядку в Окружному адміністративному суді Києва та поновився на посаді.

Згідно з деклараціями Дмитра Бута, в 2013 році сукупний дохід подружжя становив майже 244 000 гривень. У 2014 році вони заробили 2,3 мільйона гривень, майже вся сума - від продажу або здачі в оренду майна. У 2015 році, крім зарплати, Бут отримав 175 000 гривень від здачі в оренду майна своєї матері Тетяни Бут. Його дружина в 2015 році заробила 350 000 гривень.

.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"