Українська правда

НОВИНИ

Авдіївку, коксохім та ДФС знову знеструмлено через обстріли
18.02.2017 20:37
У зоні проведення АТО через обстріли, що тривають з боку бойовиків, Авдіївка, Авдіївський коксохімічний завод та "Донецька фільтрувальна станція" знову знеструмлені.

У зоні проведення АТО через обстріли, що тривають з боку бойовиків, Авдіївка, Авдіївський коксохімічний завод та "Донецька фільтрувальна станція" знову знеструмлені.

Про це ввечері 18 лютого повідомив глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський. 

"Близько 20:00 в Авдіївці знову зникло елекропостачання. Як у самому місті, так і на коксохімі (АКХЗ). Координаційний центр з 20:00 перейшов на посилений режим роботи. Готуються електрогенератори, щоб забезпечити автономною електроенергією життєво важливі об’єкти міста", - зазначив він.

"Фахівці-електромонтажники з'ясовують причини та місце пошкодження електромереж. Нацполіція посилює охорону правопорядок у місті, а підрозділи ДСНС - готуються до розгортання пунктів обігріву. Усі працюємо згідно із виробленим алгоритмом", - додав Жебрівський.

Про перебої з електрикою також повідомив генеральний директор АКХЗ Муса Магомедов. 

Як відомо, вдень 18 лютого у місії ОБСЄ заявили, що Донецька фільтрувальна станція продовжує наражатися на небезпеку через обстріли, які тривають довкола Авдіївки. 

За даними штабу АТО, у суботу в районі Авдіївки відбулося бойове зіткнення, обстріли населеного пункту тривають. Напередодні через обстріл бойовиками житлових кварталів було пошкоджено 2 багатоповерхових будинки та кілька приватних помешкань. 

Наприкінці січня через посилені обстріли бойовиків біля Авдіївки населений пункт та Донецька фільтрувальна станція лишилися без енергопостачання, яке було неможливо відновіти через порушення бойовиками домовленостей про "тишу". 

Окрім того Авдіївський коксохімічний завод - найбільше в Європі коксохімічне підприємство, що входить до групи "Метінвест", після чергових обстрілів було знеструмлено та почало "гарячу" консервацію обладнання.

Українська правда 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"