Українська правда

НОВИНИ

В.о. губернатора Одещини теж піде разом із Саакашвілі
11.11.2016 21:13
Виконувач обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації Соломія Бобровська, яка обійняла цю посаду як єдиний офіційний заступник екс-голови ОДА Міхеіла Саакашвілі після його відставки, має намір скласти свої повноваження одразу після появи нового керівника області.

Виконувач обов'язків голови Одеської обласної державної адміністрації Соломія Бобровська, яка обійняла цю посаду як єдиний офіційний заступник екс-голови ОДА Міхеіла Саакашвілі після його відставки, має намір скласти свої повноваження одразу після появи нового керівника області.

Про це вона повідомила під час брифінгу .

Бобровська зазначила, що залишається в команді Саакашвілі, і закликала одеситів обстояти принципи прозорості та відкритості, які були впроваджені в Одеській облдержадміністрації під час його роботи.

Вона також запевнила, що управління регіоном відбуватиметься в штатному режимі. "Область надалі працюватиме в штатному режимі. Доводимо до кінця розпочаті проекти, готуємо область до зими, плануємо бюджет", - сказала вона.

Як відомо, 7 листопада 2016 року Саакашвілі заявив про залишення посади, бо втомився від обману та корупції, зокрема з боку влади в Києві.

9 листопада Кабінет міністрів погодив звільнення Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації, а 10 листопада наказ про його звільнення підписав президент України Петро Порошенко.

Інтерфакс-Україна






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"