Українська правда

НОВИНИ

Порошенко представив нового главу Харківщини. Запевнив у повній підтримці
15.10.2016 18:14
Президент Петро Порошенко представив нового главу Харківської обалсті Юлію Світличну та заявив, що вона користуватиметься "повною підтримкою президента".

Президент Петро Порошенко представив нового главу Харківської обалсті Юлію Світличну та заявив, що вона користуватиметься "повною підтримкою президента". 

Про це глава держави заявив у ході візиту до Харкова 15 жовтня. 

"Комусь подобається новий закон про держслужбу, комусь ні, але був дуже жорсткий і конкуретний конкурс, і його виграла Юлія Світлична", - зазначив Порошенко. 

"Хочу наголосити, що вона (Світлична) користується повною підтримкою президента. Це є гарантом і запорукою того, що я буду приділяти велику увагу Харківщині. Успіхи області, які є лідером у багатьох напрямках розвитку, є важливими для мене і показовими для держави. Ці успіхи є боротьбою за мир", - заявив Порошенко. 

Він нагадав, що 2 роки тому Харківщина була фронтовою зоною, а зона АТО розповсюджувалася на значну частину Харківської області. 

Порошенко підкреслив, що успіхи Харківщини є важливою складовою для вирішення конфлікта на Донбасі та повернення українського суверенітету на окупованих територіях політико-дипломатичним шляхом.

"Тут гартується зброя для української армії, збираються одні з найбільших врожаїв, величезний економічний потенціал", - додав глава держави. 

"Відновлення України починається з Харківщини", - підсумував Порошенко. 

Як відомо, 29 серпня президент Петро Порошенко оголосив про відставку Бориса Ложкіна з посади глави АП і призначення на його місце екс-глави Харківської ОДА Ігоря Райніна.

30 серпня Порошенко призначив Світличну в.о. голови ХОДА.

4 жовтня конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби обрала Юлію Світличну головою Харківської обласної державної адміністрації.

Світлична - депутат Харківської обласної ради 7-го скликання, керівник фракції "БПП "Солідарність", голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону і міжнародного співробітництва. У 2015 році Світлична задекларувала 133,7 тис. грн доходів.

Українська правда 






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"