Українська правда

НОВИНИ

Дружина Саакашвілі заявляє, що він незабаром повернеться в Грузію
26.09.2016 17:53
Кілька тисяч прихильників екс-президента Грузії, нинішнього губернатора Одещини Михеіла Саакашвілі провели в понеділок мітинг в місті Зугдіді на заході Грузії в рамках завершується передвиборної кампанії.

Екс-президент Грузії, нині губернатора Одеської області України Михайла Саакашвілі в найближчі дні повернеться до Грузії.

Про це заявила його дружина Сандра Руловс в понеділок на мітингу в місті Зугдіді на заході Грузії в рамках завершується передвиборної кампанії, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Виступаючи на мітингу дружина Саакашвілі, кандидат в мажоритарні депутати від Зугдідського району заявила, що сьогодні вона являє свого чоловіка, який обов'язково в найближчі дні повернеться до Грузії.

"Якщо Міші доведеться прорити тунель з Одеси до Сололакі (район в Тбілісі), то він це зробить і буде з нами, щоб святкувати перемогу", - заявила Руловс.

За її словами, вона робить перші кроки в політиці і намагається бути схожою на чоловіка, але до нього їй далеко, так як "Міша заздалегідь знає все, що станеться".

Колишній прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі в понеділок у бесіді з журналістами досить скептично поставився до можливого повернення Саакашвілі на батьківщину, де на нього чекає суд.

"Всі ці розмови про повернення Саакашвілі потрібні, щоб не розбіглася його команда", - заявив Іванішвілі.

Як відомо, парламентські вибори в Грузії відбудуться 8 жовтня.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"