Українська правда

НОВИНИ

У Харкові 2 офіцера поліції загинули у ДТП, ще 3 напідпитку тікали від колег
24.07.2016 16:58
У Харкові два офіцера поліції загинули у ДТП, яка сталася напередодні ввечері.

У Харкові два офіцера поліції загинули у ДТП, яка сталася напередодні ввечері.

Про це повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

За її даними, аварія сталася за участі автомобіля Daewoo Lanos і маршрутного автобуса I-VAN в Індустріальному районі Харкова. Загалом в  результаті ДТП постраждали чотири людини.

"Внаслідок ДТП загинули водій і пасажир Lanos - майори поліції поліцейського главку у Харківській області. Вони перебували у власному автомобілі в неробочий час", - зазначила Дубовик.

З місця події до лікарні доправлено з багаточисельними травмами двох пасажирів легковика, водія і пасажира автобуса. 

Окрім того, за даними поліції, в ніч на 24 липня 3 співробітників поліції були госпіталізовані внаслідок ДТП, коли у нетверезому стані намагалися сховатися на легковому автомобілі від переслідування колег, які патрулювали місто.

"При спробі втекти від поліції водій Mitsubishi Lancer не впорався з керуванням і врізався в електроопору і дерево", - повідомили у поліції. Аварія сталася на перехресті Білгородського шосе і проспекту Курчатова.  

На місці події було встановлено, що у авто, яке потрапило у ДТП - чинні співробітникі поліції: водій - співробітник районного відділу поліції, двоє пасажирів - співробітники патрульної поліції. Всі троє були госпіталізовані", - повідомили в управлінні НП.

Укрінформ, Інтерфакс-Україна






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"