Українська правда

НОВИНИ

Найєм, Лещенко та Заліщук не збираються виходити з фракції БПП
11.07.2016 15:45
Народні депутати з фракції БПП Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук не збираються залишати фракцію у зв'язку з входженням до партії "ДемАльянс".

Народні депутати з фракції БПП Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук не збираються залишати фракцію у зв'язку з входженням до партії "ДемАльянс".

Про це на брифінгу у понеділок заявив Мустафа Найєм.

"Цього не буде. Якщо комусь потрібно довести, що ми нечесні, я готовий дискутувати з будь-яким членом нашої фракції про дотримання програми БПП. З ким завгодно і нехай люди вирішують, кому з нас потрібно йти з парламенту", – сказав Найєм.

"Ані я, ані Світлана, ані Сергій жодним кроком не порушили програму партії. Ми не члени партії, а обрані за списком. Але якщо взяти програму партії, потрібно виключити всіх, хто наближений до Петра Олексійовича, всіх тих, хто займається корупцією, всі ці люди вимагають у нас, тих хто виконує програму партії, вийти з фракції", – зазначив Найєм.

"Чому вони цього вимагають? По одній простій причині, тому що там після нас у списку є ще три людини. Вони хочуть в парламент, ми це розуміємо... Як тільки ми виходимо, це показав випадок з Фірсовим, вони виключають зі списку виборчого і все", – сказав нардеп.

"Сама партія нічого не каже, бо ми не члени партії, всередині фракції курсують чутки, що треба виключити, чи не треба. Я знаю пана Гриніва давно, знаю його хитрість і гнучкість, такого подарунку ми не дочекаємося. Але якщо є таке бажання - ми готові до цього. Чому ми самі не хочемо виходити чи складати мандат? Ми йшли в парламент дуже відкрито, ми казали про свою мету. Ми цьому не змінили", - підкреслив він.

Заліщук у свою чергу зазначила:

"Є дві реакції на наше нове політичне утворення. Перша реакція припартійних піарників, які кажуть: "складіть, будь ласка, мандат. Є друга - людей, які вірять, що нам щось вдасться і кажуть "залишайтеся".

Як відомо, 9 липня на з'їзді партії "ДамАльянс" нардеп з фракції БПП Світлана Заліщук була обрана тимчасовим співголовою партії "ДемАльянс" разом з Василем Гацьком.

Роман Кравець, Валентина Романенко, УП






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"