Українська правда

НОВИНИ

В РФ відмовили представникам "ЛДНР" у відвідуванні Криму
28.06.2016 11:56
Російські організатори молодіжного форуму "Таврида" відмовили активістам з невизнаних "ДНР" і "ЛНР", які бажали взяти участь у роботі форуму у анексованому Криму.

Організатори молодіжного форуму "Таврида" - Федеральне агентство у справах молоді, Громадська палата і центр "Роспатріот" - відмовили активістам з невизнаних "ДНР" і "ЛНР", які бажали взяти участь у роботі форуму, який відбуватиметься у анексованому Криму з 1 липня.

Як пише російський "Комерсант",  тим, хто отримав відмову, неофіційно роз'яснили її небажанням деяких партнерів "Тавриди" бачити серед учасників людей з "ДНР" і "ЛНР". 

Як зазначив директор фонду "Острів Крим" Микита Томілін, всього з невизнаних "ДНР" і "ЛНР" на форум "Таврида" збиралися поїхати 24 людини.

"Четверо планували відвідати його в першу зміну, на якій навчання будуть проходити молоді композитори, музиканти та хореографи. "Вони пройшли відбірковий тур, готувалися до поїздки, а міністерства молоді "республік" навіть були готові оплатити їм транспортні витрати, але від організаторів несподівано прийшов лист, що через величезний наплив учасників партнери форуму провели якийсь додатковий конкурс, який хлопці з "ЛДНР" не пройшли" , - розповів Томілін.

За його даними, аналогічні відмови прийшли усім потенційним учасникам форуму з Придністров'я.

При цьому дві потенційні учасниці "Тавриди", які проживають у Донецьку і Макіївці, підтвердили "Комерсанту", що отримали відмови у відвідуванні форуму. Вони повідомили, що в міністерстві молоді самопроголошеної "ДНР" їх попросили не давати ніяких коментарів журналістам з цього приводу.






^ Догори | УКР | РУС
   Головна | Новини | Публікації | Колонки | Блоги
©2000-2015 "Українська правда"